Δράσεις Marie Sklodowska-Curie στον Ορίζοντα 2020

Δράσεις Marie Sklodowska-Curie στον Ορίζοντα 2020

10 Μαρ
868
Views

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα Πλαίσιο Ορίζοντας 2020, σας προσκαλεί σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Δράσεις Marie Sklodowska-Curie στον Ορίζοντα 2020″. Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας Bridging Business and Research) και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν οι εκπρόσωποι της Γενικής Διεύθυνσης για την Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Alessandra Luccetti και Jordi Curell. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στη διασύνδεση της έρευνας με την επιχειρηματικότητα, προωθώντας τις συμπράξεις μεταξύ πανεπιστημίων και βιομηχανίας.

Θα παρουσιαστούν οι προκηρύξεις του προγράμματος και η περίπτωση του έργου «EDUSAFE», οι υπηρεσίες του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης για τις επιχειρήσεις στο πλαίσιο του δικτύου Enterprise Europe Network, στατιστικά στοιχεία για την ελληνική συμμετοχή στο 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο, και θέματα διανοητικής ιδιοκτησίας.

Οι συμμετέχοντες θα είναι μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι του δικτύου Enterprise Europe Network, των εγχώριων εμπορικών επιμελητηρίων, καθώς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και στον χώρο της έρευνας.

Φωτογραφίες

Δράσεις Marie Sklodowska-Curie στον Ορίζοντα 2020

0 Comments

Leave a Reply