Βραβεία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας 2014

Βραβεία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας 2014

29 Μαι
2506
Views

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT), συντονιστής του δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas, και τo Βρετανικό Συμβούλιο (British Council), σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Σύμπραξη Πρόσβασις, σας προσκαλούν στην επίσημη παρουσίαση του Διαγωνισμού για τα Βραβεία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας “Social Business Excellence Awards” που θα γίνει την Πέμπτη 29/5/2014 και ώρα 12.30 μ.μ. στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβας, Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα).

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι κατηγορίες των βραβείων, τα χρηματικά έπαθλα, οι όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό και τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης. Τα Βραβεία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας “Social Business Excellence Awards” θεσμοθετούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια υφιστάμενων ή υπό ίδρυση κοινωνικών επιχειρήσεων.

Ο διαγωνισμός αναμένεται να χρηματοδοτήσει και να στηρίξει μια σειρά από επιχειρηματικά σχέδια σε διαφορετικούς τομείς δραστηριοτήτων, μεταξύ των οποίων οι νέες τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, το Περιβάλλον, οι υπηρεσίες Φροντίδας Ηλικιωμένων και Παιδιών, ο Πολιτισμός, ο Τουρισμός κλπ.

Φωτογραφίες

Βραβεία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας 2014